Rekrytering och interim

På Redouble har vi samlat de bästa i branschen enligt våra egna mått, och specialiserar oss inom affärsområdet Marknad & Kommunikation. Våra konsulter har alla lång erfarenhet inom branschen och har kompetens och kunskap inom marknadsföring och kommunikation i olika roller. Med expertis inom rekrytering, interim och kommunikation förstår vi den utmaning ditt företag ställs inför. Vi lovar kvalificerade kandidater med den kompetens ni efterfrågar. Till fasta timpriser erbjuder vi en konsult längs hela uppdraget, så länge ni har ett behov. På Redouble ger vi dig stöd när du behöver det, och det är det som gör oss så pass flexibla och tillmötesgående som uppdragsgivare.

pexels-steve-johnson-1517076_edited.jpg

Konsult

Det finns många anledningar till att ett företag kan behöva rekrytera eller interima. På Redouble har vi samlat de bästa rekryterare och konsulterna i landet enligt våra egna mått, och kan på så sätt erbjuda hög kompetens och kunskap inom just din bransch. Samtliga konsulter har lång erfarenhet av den bransch de rekryterar inom vilket gör att vi förstår de utmaningar ditt företag ställs inför.

 

Tillsammans med dig som kund utvärderar vi organisationens behov och ambitioner, och bedömer därefter vilken lösning och vilken konsult som passar er bäst. På Redouble arbetar vi flexibelt, effektivt på timbasis, vare sig det gäller kortare eller längre uppdrag.

 

Söker du en tillfällig kompetenslösning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Några av våra klienter

content-disk-proxy.jpg
Pink_filled_A4_300_edited.png
eka.png
bli_edited.jpg
nedladdning.png

Kontakta oss gärna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för din prenumeration!