Behöver du en konsultlösning?

About

En interim- eller konsultlösning kan behövas när den kompetens som för nuvarande finns i verksamheten inte räcker till, eller om trycket på företaget är högt under en viss period. Det kan inte heller alltid tyckas vara lätt att hitta en lösning som möter de krav och målsättningar ni på företaget har. Han eller hon ska kunna leverera i linje med företagets vision och mål och samtidigt ta aktivt ansvar från första början. 

Det finns många anledningar till varför ett företag kan behöva konsult, en interimchef eller specialist. Det kan handla om att någon tar tjänstledigt eller att verksamhetens belastning plötsligt ökar. Uppdraget handlar oftast om enheter som är i förändring eller kraftig expansion som kräver seniora roller med kvalificerad kompetens, men kan också röra andra delar. Vad har ni för behov idag och hur kan vi matcha era målsättningar med en konsultlösning? Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

pexels-steve-johnson-1517076_edited.jpg

Vår process

Målgrupp

Kontakt och
behovsanalys

För oss är det viktigt att leverera kvalitetssäkra kandidater och det är något vi vet att våra kunder uppskattar. Med våra effektiva arbetsmetoder och digitala verktyg matchar vi träffsäkert våra kunders behov på bara några dagar.

När du kontaktar oss är det första steget att tillsammans gå igenom och analysera ert behov för att skapa en relevant kravprofil.

Matchning

Med ljus och lykta letar vi efter de bästa och mest passande kandidater på marknaden, båda i interna och externa nätverk. Vi matchar ihop dig med de konsulter som passar dig och uppdraget bäst.

Ovanför molnen
Glad affärsmöte

Presentation av kandidater och uppdragsstart

Efter noga övervägande presenterar vi 2-3 duktiga kandidater. Du väljer din kandidat och uppdraget är igång!

Vi ser till att följa upp konsultuppdraget för att säkerställa att du är nöjd.

Kontakta oss gärna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för din prenumeration!