Redouble skapar tillväxt

Vi lovar ökad lönsamhet till fasta priser med en kontaktperson längs hela uppdraget.

Förutom nedan hjälper vi till med spridningen av liveshopping, håller workshops i alla skalor, producerar film och bygger hemsida. Vi har också ett paket anpassat för små och medelstora företag. Allt för att vi ska kunna skräddarsy en lösning till just er.

Baserat på:​

Affärsmål​

Nuläge & behov​

Målgrupp​

Vår kompetens, erfarenhet och affärsförståelse

Erbjuder vi:​

​​

Tydlig strategi​

Vägledning under hela uppdraget​

Varumärkesbyggnad​

Optimering av alla genomförda insatser​

Ledarskap & bollplank

Levererar vi:​

Effektiva och konkreta actions för att nå dina affärsmål​

1 Point-of-contact​

Mätbara resultat

Vår arbetsprocess

Varje process är individuell utifrån utgångsläge, era behov, kapacitet & budget.​

Tillsammans analyserar och utvärderar vi befintliga marknadsinsatser, identifierar och föreslår förbättringar och sätter en passande plan framåt för att öka era intäkter - med kunden och affären i fokus. 

1. Uppstartsworkshop där vi går igenom nuläge och gör en behovsanalys.

2. Sammanställning av nuläge & målsättningar samt strategi med actionplan utifrån rekommenderade områden.

3. Operativt utförande av satt strategi. 

4. Utvärdering, analys och optimering 

Tjänster

För att hjälpa er att uppfylla er fulla försäljningspotential och utveckla er affär har vi utvecklat ett flertal olika kompetensområden som alla utgår från samma fråga - Hur skapar vi ökade intäkter för er? Om ni inte vill använda er av våra nivåer, kan ni kombinera flera eller enstaka av dessa i ett skräddarsytt paket. Tillsammans skapar vi tillväxt och resultat.

EMPLOYER BRANDING

Det är viktigare än någonsin att behålla sina anställda och samtidigt attrahera nya kandidater. Vilka attribut vill ni som företag associeras med? Hur blir ni en mer attraktiv arbetsgivare? Vi hjälper er navigera rätt på marknaden!

DIGITAL  
MARKNADSFÖRING

Egna, köpta, delade och förtjänade kanaler. Hur arbetar ni bäst med er multikanalstrategi för att säkerställa ett top of mind hos kunden? Vi ser till att ni använder era marknadsföringsresurser där de ger som mest effekt.

HEMSIDA & KUNDUPPLEVELSE

Hemsidan är navet i de flesta företags affär och en viktig del av kundupplevelsen. Vi ser till att den blir användarvänlig och relevant för att styra kunderna dit ni vill.

 

AFFÄRSUTVECKLING & PAKETERING

Vi hjälper er att realisera er vision och affärsidé med tydliga mål och strategier. Genom att ha en konkret paketering av ert värdeerbjudande blir det lättare för kunden att förstå produkten och för er att kontrollera beslutsprocessen.

EXISTERANDE
KUNDSTOCK

Hur arbetar ni på bästa sätt med er existerande kundstock för att skapa kundlojalitet och maximera intäkter i befintlig affär?

GROWTH MARKETING
 

Growth marketing kommer från start-up världen där fokus är snabb tillväxt. Det är ett arbetssätt som kombinerar kreativ marknadsföring, programmering & automatisering och dataanalys för att styra säljtratten mot ökad intäkt.

PRODUCERING AV RÖRLIGT MATERIAL

Rörligt material är idag en vital del i den digitala marknadsföringen. Vi hjälper er att skapa allt från små videoklipp på några sekunder till längre filmer och webinarium. 

INNEHÅLLS-
PRODUCERING

För att attrahera, bibehålla och få kunderna att konvertera krävs högkvalitativt innehåll. Vi hjälper er att skapa innehåll som ger effekt i era egna, köpta, delade och förtjänade kanaler. 

Önskar du en offert? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
arrow&v

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom kort.