Redouble skapar tillväxt

Vi jobbar mot ökad lönsamhet till fasta timpriser. Våra konsulter jobbar med alla delar inom marknadsföring, från digitala medier, till rörlig media, till kundupplevelse. Vi arbetar med 1-Point-of-contact och anpassar oss efter era behov.

 

Vi erbjuder konsultlösningar efter era behov

För att hjälpa er att uppfylla er fulla försäljningspotential och synlighet har vi samlat ihop en stor och bred kompetens inom kommunikations-och marknadsföringsbranschen och jobbar mot ett och samma mål - Hur skapar vi ökad tillväxt och synlighet för er? Ni väljer själva att skräddarsy baserat på era behov. Tillsammans skapar vi tillväxt och resultat.

Genom interim och rekrytering söker och kontrakterar vi de resurser som företaget har behov för att nå de företagsmål och ambitioner som är satta. Vad behöver ert företag för att uppnå krav och kompetens? 

Egna, köpta, delade och förtjänade kanaler. Hur arbetar ni bäst med er multikanalstrategi för att säkerställa ett top of mind hos kunden? Vi ser till att ni använder era marknadsföringsresurser där de ger som mest effekt.

Hemsidan är navet i de flesta företags affär och en viktig del av kundupplevelsen. Vi ser till att den blir användarvänlig och relevant för att styra kunderna dit ni vill.

 

Vi hjälper er att realisera er vision och affärsidé med tydliga mål och strategier. Genom att ha en konkret paketering av ert värdeerbjudande blir det lättare för kunden att förstå produkten och för er att kontrollera beslutsprocessen.

Hur arbetar ni på bästa sätt med er existerande kundstock för att skapa kundlojalitet och maximera intäkter i befintlig affär?

Growth marketing kommer från start-up världen där fokus är snabb tillväxt. Det är ett arbetssätt som kombinerar kreativ marknadsföring, programmering & automatisering och dataanalys för att styra säljtratten mot ökad intäkt.

Rörligt material är idag en vital del i den digitala marknadsföringen. Vi hjälper er att skapa allt från små videoklipp på några sekunder till längre filmer och webinarium. 

För att attrahera, bibehålla och få kunderna att konvertera krävs högkvalitativt innehåll. Vi hjälper er att skapa innehåll som ger effekt i era egna, köpta, delade och förtjänade kanaler. 

Det är viktigare än någonsin att behålla sina anställda och samtidigt attrahera nya kandidater. Vilka attribut vill ni som företag associeras med? Hur blir ni en mer attraktiv arbetsgivare? Vi hjälper er navigera rätt på marknaden!

Reklamformgivning och de visuella bitarna av marknadsföring är en viktig del av ett företags strategi. Vi hjälper dig att utforma ditt budskap och anpassa det efter målgruppen.

För slagkraftig och träffsäker marknadsföring behövs välskriven och övertygande text. Vad vill ni säga till er målgrupp och hur kan ni göra det på bästa, mest effektiva sätt? Med copywriting hjälper vi er att utforma kampanjer och publiceringar för att utöka kundkretsen.

EMPLOYER BRANDING

Det är viktigare än någonsin att behålla sina anställda och samtidigt attrahera nya kandidater. Vilka attribut vill ni som företag associeras med? Hur blir ni en mer attraktiv arbetsgivare? Vi hjälper er navigera rätt på marknaden!

”Det har varit en lärorik resa för EKA och vi har haft en mycket bra och personlig relation med Redouble. Arbetet har öppnat våra ögon för vilka tekniska möjligheter som finns idag och nu arbetar vi på ett helt annat sätt med våra marknadsaktiviteter.”

EKA

Några av våra klienter

content-disk-proxy.jpg
Pink_filled_A4_300_edited.png
eka.png
bli_edited.jpg
nedladdning.png
Önskar du en offert? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig
arrow&v

Tack för ditt meddelande! Vi hör av oss inom kort.