Lediga uppdrag

Rekrytering sker i samarbete med vårt moderbolag Right On. Se uppdrag nedan och ansök via Teamtailor.

Lediga uppdrag

Vi letar efter dig med gedigen erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation, mer specifikt digital marknadsföring, till vårt team på Redouble. Ditt arbete kommer att vara process- och projektstyrt och som konsult väljer du själv hur mycket du vill arbeta utifrån den tid du kan lägga på att utföra uppdrag. Du är van att arbeta mot högt uppsatta mål och lägger fokus vid att bygga förtroendefulla kundrelationer.

Är du expert inom kommunikation och PR, van vid att ha många bollar i luften samtidigt, och vill arbeta flexibelt som underkonsult på en växande konsultbyrå? Då vill vi ha med dig på vårt team!

Du kommer att arbeta med planering, produktion och uppföljning av uppdraget du blir tilldelad. För att bli framgångsrik i rollen kommer det att krävas det att du samarbetar väl, med både kund och uppdragsgivare, att du är lyhörd och innovativ. 

Vi hoppas att du är redo för en ny utmaning! Som expert inom området sociala medier, ser vi att du är kreativ, driven och brinner för att hitta innovativa lösningar på digitala plattformar. Rollen kräver att du är bekväm med att skapa, implementera och förvalta strategier via sociala medier. Du har erfarenhet av digitala kampanjer, annonsering, webbanalys, samt kundkontakt.

Kontakta oss gärna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för din prenumeration!