Animering och filmproduktion

Rörligt material är idag en vital del i den digitala marknadsföringen. Vi hjälper er att skapa allt från små videoklipp på några sekunder till längre filmer och webinarium med den bästa produktionspartnern i branschen. Inom begreppet “Film” är inkluderar vi både live-action filmproduktion och animationsfilmer med referenser från kunder som Klarna, Smarteyes och Volkswagen som referenser.

Film har förmågan att kommunicera det som världen behöver veta om era tjänster, produkter eller idéer. Vi hjälper er ta fram allt från intervjufilmer, företagspresentationer till animerad video och instruktionsfilmer.

1. Förproduktion

Tillsammans skapar vi noggrant en plan för din företagsfilm. Vi gör detta genom att träffas till en kreativ workshop där ett antal viktiga frågor besvaras. Dessa workshops genomförs ofta via videokonferens men kan också göras på plats. Vår workshop innehåller flera ämnen; konceptualisering, positionering, konkurrentanalys från ett designperspektiv, storyboard, mood board, manuskript och mycket mer.

 

2. Filmproduktion

När produktionsplanen är godkänd, sätter vi inspelningsdagar för er företagsfilm och förbereder viktiga delmoment inför startdatumet. Storyboarden och produktionskonceptet lägger grunden för produktionen. Filmen korrigeras flera gånger internt av vårt team och externt av klienten. När företagsfilms råmaterial är inspelat påbörjas vår filmredigering.

 

3. Filmredigering

Under filmredigeringen genomför vi urvalet, klippning, färgsättning, ljudproduktion och andra viktiga delar i er filmproduktion. Filmen granskas fler gånger internt innan det första utkastet presenteras till er. Det ingår alltid en korrekturrunda när för att genomföra eventuella sista önskemål som kvarstår på filmen.

Innehållsproducering
För att attrahera, bibehålla och få kunderna att konvertera krävs högkvalitativt innehåll. Vi hjälper er att skapa innehåll som ger effekt i era egna, köpta, delade och förtjänade kanaler. 

Kontakta oss gärna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Tack för din prenumeration!