Trivs du i en snabbväxande miljö med mycket ansvar? Då hoppas vi att du söker till oss!

Vi söker en person med erfarenhet av och/eller utbildning inom digital marknadsföring som vill vara med under en expansiv fas i två start-ups. Rollen är perfekt för dig som har ett flexibelt schema, vill ha utrymmet att testa dina idéer och lära dig om hur det är att bygga bolag från grunden.

 

Om rollen

Rollen är som sagt uppdelad mellan två företag. Du kommer att jobba tätt med VD:n och arbetsuppgifterna kommer dels innebära att skriva kortare och längre artiklar, analysera i Google Analytics, skapa inlägg på sociala medier och skapa kampanjer i Google Ads. Det kommer även innebära en del administrativ jobb i form av fakturahantering, ansvara för interna processer och strukturer samt dokumentation av kandidater/konsulter. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i Teamtailor.

 

Som person är det viktigt att du är strukturerad och ansvarstagande, tycker om att ha högt i tak och komma med egna initiativ. 

Rollen startar med halvtid med chans till heltid från och med 1:a oktober, med kontor i centrala Stockholm.

Skicka ett mail till eva.weinefalk@redouble.se eller ring på 070 890 03 39 om det är dig vi letar efter.

pexels-photo-1145720.jpeg

Är du duktig på försäljningsdrivande marknadsföring?

Då vill vi att du blir underkonsult hos oss!

Redouble letar ständigt efter kompetenta partners/underkonsulter med eget bolag, som vill arbeta tillsammans med oss och hjälpa våra kunder att förstå och forma sin försäljning för ökade intäkter.

 

Vi söker dig som har ett stort kundfokus, är självgående och driven och som har goda kunskaper inom olika grenar av marknadsföring, bl a SEO, copy, Google Analytics och Growth Marketing.

Du får möjligheten att ingå i ett härligt team och utvecklas tillsammans med oss.

Vill du veta mer om rollen och hur vi kan jobba tillsammans? Slå gärna Eva Weinefalk en signal på 070-890 03 39 eller maila eva.weinefalk@redouble.se