Om Redouble

Vår vision är att hjälpa företag att få stöd inom marknadsföring när behov finns, hitta rätt väg i marknadsföringsdjungeln, förstå sina affärer och identifiera nya intäktsvägar. Vi ser företaget ur ett helhetsperspektiv, fokuserar på kunden och utför de aktiviteter som krävs för att öka intäkterna. Vi har samlat Sveriges bästa specialister enligt våra egna mått och levererar den konsultlösning eller rekrytering som företaget behöver.
 
Våra rötter härstammar från så sent som sommaren 2020 då Eva Jacobson Weinefalk, Redoubles grundare & VD, kände en växande frustration ur att många företag fokuserar på fel saker och en känsla av att säljet inte prioriteras. Samtidigt känns det viktigare än någonsin att de investeringar som görs faktiskt genererar i intäkter - en ekvation som Eva med Redouble räknar med att lösa. 
 
Med lång erfarenhet inom rekrytering och interim, kombinerat med ett sinne för affärer och hands-on attityd, gick Redouble under månad två gick med vinst. Och vi har sedan dess fortsatt att växa! Idag är vi glada för våra kundkompisar, flertalet lyckosamma projekt och ett team som aldrig slutar leverera. Vårt recept har varit enkelt - kavla upp ärmarna, jobba hårt och ha roligt. 
 
Vi vill genom tidsbegränsade insatser skapa förutsättningar för att företag ska nå sin fulla försäljningspotential och få stöd där behov finns. Genom rätt konsult på uppdraget, ser vi till att ni möter era ambitioner, mål, och inte minst, höjer er tillväxt.

Vårt team

Med våra handplockade underkonsulter som är specialiserade på olika områden inom marknadsföring, och med nära kommunikation mellan Redouble och kund, skapar vi de förutsättningar vi tror behövs för ett framgångsrikt projekt. Våra konsulter har erfarenheter inom marknad, management, digital marketing och PR- och kommunikation, för att nämna några. Vårt team drivs av spännande utmaningar och en enorm vilja där transparens är av yttersta vikt. Vi vill att både kund och konsult känner sig nöjda med uppdraget och framför allt att vi ska ha roligt på vägen – vi tror på att det är då man gör som allra bäst ifrån sig!

Och du, vi ger oss inte förrän ditt företag är lönsamt.

Är du redo att bli Redubblad*?

*Förutsättningen för att du ska bli redubblad är att du har en ambition och kapacitet för att sälja mer. Att bli redubblad innebär nämligen att du ökar dina intäkter - och då är det bäst att du har kapaciteten för det.

Eva Weinefalk

VD & Grundare

Eva Weinefalk har drivit företag i många olika branscher vilket ger henne en förmåga att snabbt sätta sig in i olika affärsmodeller och företag. Med ett uttalat försäljningsfokus inom samtliga av hennes företag har det lett till ett flertal lyckosamma bolagsförsäljningar och även utnämningen som Årets Företagare 2013. Eva både inspirerar till att ta försäljningen till nästa nivå samtidigt som hon är hands on och ställer krav på resultat. 

Sylvia Martinsson

Marknadschef

Sylvia Martinsson har 20 års erfarenhet från olika ledande positioner inom marknad och försäljning mot både B2B och B2C i ett tiotal olika branscher. Hon har en outtröttlig energi som drivs av att hjälpa företag att utveckla effektiva strategier och lönsamma affärer. För att möta morgondagens förväntningar väger Sylvia in alla aspekter så som kund, affär, varumärke, organisation och realism. Dessutom har Sylvia stor erfarenhet av både övergripande strategier och operativt utförande som hon alltid levererar med glädje som smittar av sig.

Kontakta oss gärna!

Tack för ditt meddelande!

Ring oss direkt på 070 890 03 39.

Eller kom förbi på en kaffe på:

Birger Jarlsgatan 18

114 34 Stockholm