Om Redouble

Redouble är mer än bara en tillväxtbyrå. Vår vision är att hjälpa små och medelstora företag att hitta rätt väg i marknadsföringsdjungeln, förstå sina affärer och identifiera nya intäktsvägar. Vi ser företaget ur ett helhetsperspektiv, fokuserar på kunden och utför de aktiviteter som krävs för att öka intäkterna. 

 

Våra rötter härstammar från så sent som sommaren 2020 då Eva Jacobson Weinefalk, Redoubles grundare & VD, kände en växande frustration ur att många företag fokuserar på fel saker och en känsla av att säljet inte prioriteras. Under en rådande pandemi kämpar många företag för sin överlevnad som gör det svårare än någonsin att nå ut genom säljbruset. Samtidigt känns det viktigare än någonsin att de investeringar som görs faktiskt genererar i intäkter - en ekvation som Eva med Redouble räknar med att lösa. 

 

Evas sinne för affärer och hands-on attityd gjorde att Redouble under månad två gick med vinst. Och vi har sedan dess fortsatt att växa! Idag är vi glada för våra kundkompisar, flertalet lyckosamma projekt och ett team som aldrig slutar leverera. Vårt recept har varit enkelt - kavla upp ärmarna, jobba hårt och ha roligt. 

 

Vi vill genom tidsbegränsade insatser, där kunden behåller kontrollen medan vi utför jobbet, skapa förutsättningarna för att företag ska nå sin fulla försäljningspotential. Genom hårt arbete, en gemensam agenda och tydliga mål gör vi det enkelt att att sälja mer. 

Vårt team

Med våra handplockade underkonsulter som är experter på försäljningsdrivande och digital marknadsföring, och med nära kommunikation mellan Redouble och kund, skapar vi de förutsättningar vi tror behövs för ett framgångsrikt projekt. Våra konsulter har erfarenheter som till exempel marknadschef, managementkonsult, digital marketing manager och PR- och kommunikationschef. Vårt team drivs av spännande utmaningar och en enorm vilja där transparens är av yttersta vikt. Vi vill att både kund och konsult känner sig nöjda med uppdraget och framför allt att vi ska ha roligt på vägen – vi tror på att det är då man gör som allra bäst ifrån sig!

Och du, vi ger oss inte förrän ditt företag är lönsamt.

Är du redo att bli Redubblad*?

*Förutsättningen för att du ska bli redubblad är att du har en ambition och kapacitet för att sälja mer. Att bli redubblad innebär nämligen att du ökar dina intäkter - och då är det bäst att du har kapaciteten för det.

Eva Weinefalk

VD & Grundare

Eva Weinefalk har drivit företag i många olika branscher vilket ger henne en förmåga att snabbt sätta sig in i olika affärsmodeller och företag. Med ett uttalat försäljningsfokus inom samtliga av hennes företag har det lett till ett flertal lyckosamma bolagsförsäljningar och även utnämningen som Årets Företagare 2013. Eva både inspirerar till att ta försäljningen till nästa nivå samtidigt som hon är hands on och ställer krav på resultat. 

Sylvia Martinsson

Marknadschef

Sylvia Martinsson har 20 års erfarenhet från olika ledande positioner inom marknad och försäljning mot både B2B och B2C i ett tiotal olika branscher. Hon har en outtröttlig energi som drivs av att hjälpa företag att utveckla effektiva strategier och lönsamma affärer. För att möta morgondagens förväntningar väger Sylvia in alla aspekter så som kund, affär, varumärke, organisation och realism. Dessutom har Sylvia stor erfarenhet av både övergripande strategier och operativt utförande som hon alltid levererar med glädje som smittar av sig.

Lin Eriksson Nordström

Senior marknadsföringskonsult

Lin Eriksson Nordström har arbetat som marknadschef inom e-handel både på Miinto och Lensway för att senare sitta som kommersiell chef på Sveriges Annonsörer. Att kommersiellt innehåll är en självklarhet lika mycket som att det ska finnas metoder att mäta effekt, det ledde henne till start-upen Valuefication.com där hon var med och byggde ett mätverktyg för influencermarknadsföring som lanserades i december 2019. Idag arbetar hon som konsult inom marknadsföring för att hjälpa företag att främst lyckas med sitt mulitkanaltänk både offline och online. 

Kontakta oss gärna!

Tack för ditt meddelande!

Ring oss direkt på 070 890 03 39.

Eller kom förbi på en kaffe på:

Sturegatan 32 

114 36 Stockholm